Janou Lemmerling

Orthomoleculair Diëtiste

Over mij

Janou Lemmerling heeft zich na haar opleiding Voeding & Diëtetiek gespecialiseerd tot orthomoleculair diëtist en epigenetisch therapeut. Met haar persoonlijke aandacht en adviezen helpt ze mensen zichtbaar resultaat te bereiken en zich beter te voel.

‘Met mijn passie voor voeding en fysiologie én daarbij mijn gedrevenheid voor het vergaren van kennis, volg ik de wetenschappelijke literatuur op de voet. Hierdoor kan ik net dat beetje meer bieden. Door aanpassingen in het eetpatroon, soms aangevuld met supplementen zie ik veranderingen in het lichaam optreden. Het maakt vaak een groot verschil in hoe de mensen zich voelen, zowel mentaal als fysiek. En dat geeft een kick! Voor de klant zelf, maar ook voor mij.

We eten zo’n drie tot vijf keer per dag, dan is het een gemiste kans als we onze voeding niet als medicijn inzetten. En zo moeilijk is het niet. Ik voorzie je van praktische handvatten én gerechten die met gewone ingrediënten eenvoudig en snel gemaakt kunnen worden.’

 

Janou is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP register), aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en ze is lid van Arts en Leefstijl.

Contact info

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment