Johan Bruijnen

Diëtist

Over mij

Johan Bruijnen is (orthomoleculair) diëtist en gezondheidswetenschapper. Hij is praktijkhouder van de Diëtheekvestigingen in Zuid-Limburg (Maastricht, Gulpen, Cadier en Keer en Heerlen). Binnen de praktijk werkt hij samen met een klein team van deskundige diëtisten.

U kunt terecht voor een dieetadvies bij onder andere diabetes, te hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, obesitas en overgewicht, COPD, ondergewicht en ondervoeding, maag- en darmproblemen en prikkelbare darmsyndroom, voedselovergevoeligheid en meer. Binnen de praktijk wordt gewerkt met moderne en geavanceerde apparatuur, waarmee niet alleen uw gewicht, maar ook uw lichaamssamenstelling, zoals vetpercentage, spiermassa en stofwisselingssnelheid gemeten kunnen worden. Binnen Leef! staat naast de reguliere diëtetiek, ook de orthomoleculaire diëtetiek centraal.

Naast Gezondheidswetenschappen (Universiteit Maastricht) en Diëtetiek (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) heeft Johan de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer en Geneeskunde afgerond van de Stichting Orthomoleculaire Educatie. Hij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD),  het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor paramedici met een kwaliteitsregistratie.

Contact info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment