Lennar Imandt

Psychosociaal therapeut

Over mij

Oorspronkelijk opgeleid tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (BIG-geregistreerd) is Lennar Imandt in 2011 gestart als zelfstandig ondernemer in de zorg. Vanaf 2013 werkt hij als vrijgevestigd therapeut met praktijken in Belgisch Limburg (regio St.Truiden – Tongeren) en in Maastricht.

Hij volgde de opleiding Interactionele Vormgeving aan de Educatieve Academie in Berchem-Antwerpen, een brede integratieve psychotherapeutische opleiding.

Hij volgde hiernaast trainingen o.a. op het gebied van hechtingsproblematiek (Rapunzel Diest) en mentalisatie bevorderende technieken bij borderline problematiek (MBT Nederland).

Tenslotte is hij opgeleid tot mindfulness- en ACT-trainer (SeeTrue Maastricht) en mindfulnesstrainer voor mensen met autisme (Annelies Speck, Kenniscentrum Autisme).

Hij baseerde zijn eindscriptie aan de EA op het gedachtegoed van Jiddu Krishnamurti en heeft speciale interesse in non-dualiteit.

Hij is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen: NFG, RBCZ en V & VN in Nederland, in België bij de V.V.T.I.V. in Vlaanderen.

Contact info

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment