Yolanda Turksema

Orthomoleculair diëtist / Gezondheidswetenschapper

Over mij

Yolanda Turksema is naast orthomoleculair diëtist afgestudeerd als gezondheidswetenschapper aan de Universiteit Maastricht.

Na jaren gewerkt te hebben in het wetenschappelijk onderzoek, wetenschappelijk onderwijs én medische ethiek, is ze teruggekeerd naar haar oorspronkelijke vak: diëtist, maar dan orthomoleculair. Zij vind het spijtig dat veel wetenschappelijke kennis beschikbaar is en dat deze onvoldoende in de zorg wordt geïmplementeerd.

Yolanda is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP register). Ze is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), bij Natuur Diëtisten Nederland en is lid van Arts en Leefstijl.

Om zo goed mogelijke kwaliteit te leveren werkt Yolanda in haar praktijk samen met Janou Lemmerling, eveneens orthomoleculair diëtist. Hierdoor zijn specialisaties mogelijk. Naast een brede algemene kennis heeft Janou heeft zich gespecialiseerd in burn-out en depressie. Yolanda heeft zich gespecialiseerd in darmproblemen, allergieën en intoleranties.

Contact info