“De beste behandeling doordat volgens nieuwe effectieve therapeutische behandelmethoden wordt gewerkt”

Soms is er een duidelijke oorzaak van pijn. Bijvoorbeeld wanneer er een externe impact op het lichaam is geweest, bij een valpartij of een schop op de knie tijdens voetbal.

Bij klachten die geleidelijk zijn ontstaan of vaker terugkeren is de oorzaak van de pijn lang niet altijd gelijk aan de plek waar de pijn zit.

Bij LEEF! Fysiotherapie achterhalen en behandelen wij met uitgekiende testen de oorzaak van de pijn. Wij onderzoeken altijd de gehele beweegketen. Zo kan het zijn dat – om een goede diagnose te stellen – bij een elleboogklacht ook een rugonderzoek wordt gedaan. Deze onderzoeks – en behandelmethode leidt tot snelle verbeteringen vaak al tijdens de eerste behandeling.

De behandeling bestaat naast manuele technieken ook altijd uit een vorm van beweging. Door het bewegen van het lichaam wordt doorstroming van bloed en vocht gestimuleerd. Doorstroming betekent voeding voor het betreffende weefsel en dus stimulatie van herstel.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de klachten en uw herstelproces.

Wanneer er meer factoren zijn die het herstel belemmeren, kunnen wij samengewerken met de andere LEEF! professionals om op duurzame wijze uw gezondheid te bevorderen.

Bij LEEF! kunt u terecht met alle spier- en gewrichtsklachten. Wij hebben ruime ervaring met orthopedische trajecten zoals knie – en heupoperaties en revalidatie na complexe trauma’s of oncologie.

Daarnaast is Moniek gespecialiseerd in voetklachten en de relatie met de keten en opgeleid als voetentrainer. Bij LEEF! kun je een uitgebreide voet- en keten analyse laten doen als ondersteuning bij je online voetentraining of om te bekijken welke training voor jouw voeten/houdingsklachten van toepassing is. Klik voor de trainingsmodules op onderstaande link: train je voeten

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

  • arbeidsfysiotherapie
  • werkplekonderzoeken
  • medische sportprogramma’s

Kijk ook eens bij LEEF! Personal Training

“LEEF! Fysiotherapie Omdat iedereen pijnvrij wil kunnen bewegen,
werken en /of sporten”