LEEF! Therapeutisch Centrum is opgericht door Moniek Homan en Chantal Peeters, beide bewegingswetenschappers en beide afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht.

Om hun concept te kunnen vormgeven hebben zij een team om zich heen verzameld met gedreven professionals, die samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. Samen zorgen zij voor maatwerk, waarbij de cliënt centraal staat.

Fysiotherapie

Moniek Homan is naast mede-eigenaar van LEEF!, bewegingswetenschapper en fysiotherapeut. Ze heeft tevens de opleiding arbeidsfysiotherapie afgerond.
Moniek heeft veel ervaring met orthopedische revalidatie en werkgerelateerde klachten.

Lees meer

Natuurgeneeskundige therapie

Chantal Peeters verdiepte zich na de opleiding Bewegingswetenschappen aan de Universiteit te Maastricht in de alternatieve geneeswijzen.
Ze is mede-eigenaar van LEEF!, afgestudeerd manueel neurotherapeut, reflexzonetherapeut en bewegingswetenschapper.

Lees meer

Shiatsu therapie / Triggerpointcoach

Parcival Geels is afgestudeerd als Shiatsu therapeut, medische massage d.m.v. acupressuur. Hij heeft onder meer de basis van de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) bestudeerd en verschillende Shiatsu-stijlen aangeleerd. Hij is tevens afgestudeerd als Triggerpointcoach. Zijn uitgangspunt is het behandelen op Holistische wijze, waarbij lichaam en geest als één geheel wordt gezien.

Lees meer

Psycholoog

Sascha Rasquin is afgestudeerd als psycholoog bij de Universiteit Maastricht. Ze heeft haar GZ-opleiding bij revalidatiecentrum Adelante-Zorggroep en GGZ-instelling Mondriaan gevolgd. Ze werkt met mensen die in hun volwassen leven door een gebeurtenis zijn vastgelopen in hun leven. Ze werkt vanuit Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Lees meer

Life & Health Coach / Massage therapeut

Ingrid Schakel van Schakel Life & Health coach geeft bij Floating Maastricht ontspanningsmassages. Daarnaast verzorgt ze personal training bij LEEF! Beweegt.

Lees meer

Float Medewerker

Jesmer Keerssemeeckers is floatmedewerker bij Floating Maastricht. Hij zorgt ervoor dat alles rondom jouw floatsessie tip top in orde is.

Lees meer