LEEF! Therapeutisch Centrum is opgericht door Moniek Homan en Chantal Peeters, beide bewegingswetenschappers en beide afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht.

Om hun concept te kunnen vormgeven hebben zij een team om zich heen verzameld met gedreven professionals, die samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. Samen zorgen zij voor maatwerk, waarbij de cliënt centraal staat.

Fysiotherapie

Moniek Homan is naast mede-eigenaar van LEEF!, bewegingswetenschapper en fysiotherapeut. Ze heeft tevens de opleiding arbeidsfysiotherapie afgerond.
Moniek heeft veel ervaring met orthopedische revalidatie en werkgerelateerde klachten.

Lees meer

Natuurgeneeskundige therapie

Chantal Peeters verdiepte zich na de opleiding Bewegingswetenschappen aan de Universiteit te Maastricht in de alternatieve geneeswijzen.
Ze is mede-eigenaar van LEEF!, afgestudeerd manueel neurotherapeut, reflexzonetherapeut en bewegingswetenschapper.

Lees meer

Psychosociaal therapeut

Oorspronkelijk opgeleid tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (BIG-geregistreerd) is Lennar Imandt in 2011 gestart als zelfstandig ondernemer in de zorg. Vanaf 2013 werkt hij als vrijgevestigd therapeut met praktijken in Belgisch Limburg (regio St.Truiden – Tongeren) en in Maastricht.

Lees meer

Mijn naam is Johan Bruijnen. Ik ben (orthomoleculair) diëtist en de praktijkhouder van de Diëtheekvestigingen in Zuid-Limburg (Maastricht, Gulpen, Cadier en Keer en Heerlen). U kunt terecht voor een dieetadvies bij onder andere diabetes,…

Lees meer

Acupunctuur

Judith Wijs volgde bij Paracelsus te Aken de opleiding tot ‘Heilpraktiker’. Met een degelijke westerse medische basiskennis en een groot aanbod van verschillende alternatieve geneeswijzen is gedurende deze studie haar keuze duidelijk gevallen op acupunctuur.

Lees meer