LEEF! Therapeutisch Centrum is opgericht door Moniek Homan en Chantal Peeters, beide bewegingswetenschappers en beide afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht.

Om hun concept te kunnen vormgeven hebben zij een team om zich heen verzameld met gedreven professionals, die samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. Samen zorgen zij voor maatwerk, waarbij de cliënt centraal staat.

Fysiotherapie

Moniek Homan is naast mede-eigenaar van LEEF!, bewegingswetenschapper en fysiotherapeut. Ze heeft tevens de opleiding arbeidsfysiotherapie afgerond.
Moniek heeft veel ervaring met orthopedische revalidatie en werkgerelateerde klachten.

Lees meer

Natuurgeneeskundige therapie

Chantal Peeters verdiepte zich na de opleiding Bewegingswetenschappen aan de Universiteit te Maastricht in de alternatieve geneeswijzen.
Ze is mede-eigenaar van LEEF!, afgestudeerd manueel neurotherapeut, reflexzonetherapeut en bewegingswetenschapper.

Lees meer

Orthomoleculair Diëtiste

Janou Lemmerling is diëtiste met een specialisatie orthomoleculaire diëtetiek en epigenetica. Ze werkt bij Praktijk Yolanda Turksema oa op de locatie bij LEEF! Therapeutisch Centrum Maastricht aan het Oranjeplein 97

Lees meer

Shiatsu therapie / Triggerpointcoach

Parcival Geels is afgestudeerd als Shiatsu therapeut, medische massage d.m.v. acupressuur. Hij heeft onder meer de basis van de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) bestudeerd en verschillende Shiatsu-stijlen aangeleerd. Hij is tevens afgestudeerd als Triggerpointcoach. Zijn uitgangspunt is het behandelen op Holistische wijze, waarbij lichaam en geest als één geheel wordt gezien.

Lees meer

Orthomoleculair diëtist / Gezondheidswetenschapper

Yolanda Turksema is naast orthomoleculair diëtist afgestudeerd als gezondheidswetenschapper aan de Universiteit Maastricht. Na jaren gewerkt te hebben in het wetenschappelijk onderzoek,
wetenschappelijk onderwijs én medische ethiek, is ze teruggekeerd naar haar oorspronkelijke vak: diëtist, maar dan orthomoleculair.

Lees meer