Tarieven

 

Fysiotherapie

Intake nieuwe klacht € 70,00
Vervolg € 55,00
Intake voetklachten € 95,00

Natuurgeneeskundige Therapie

Intake 60 min € 70,00
Vervolg 60 min € 70,00

Shiatsu

Intake €69,-
Vervolg kort (45 min) €55,-
Vervolg lang (60 min) €69,-

Tarieven voor floating en massage kunt u hier vinden

Personal Training maatwerk abonnementen op aanvraag. U kunt een mail sturen naar Moniek voor meer info.

De behandeling dient na het consult betaald te worden, bij voorkeur via PIN.

U kunt zowel met als zonder verwijzing bij ons terecht voor alle therapie.

Niet Nagekomen Afspraak

Het kan uiteraard voorkomen dat u verhinderd bent voor een afspraak. In dat geval dient u uiterlijk 24 uur van tevoren de behandeling te annuleren. Dit kan tot 48 uur van tevoren via uw inlogcode op de website en daarna enkel telefonisch of via mail. Bij niet tijdig annuleren zullen wij u een Niet Nagekomen Afspraak (NNA) in rekening brengen.

Vergoedingen

LEEF! kiest er bewust voor om geen contracten met verzekeraars af te sluiten. Dit betekent echter NIET dat u de consulten niet vergoed krijgt. De behandelingen van onze therapeuten zullen, afhankelijk van uw polis, geheel of gedeeltelijk vergoed worden.

Wij hebben deze keuze gemaakt om maatwerk te kunnen bieden en alle tijd aan uw behandeling te kunnen besteden. Een fysiotherapie-behandeling duurt bij ons dus niet de standaard 30 maar 45 minuten.

Natuurgeneeskundige therapie valt onder de aanvullende verzekering, waardoor uw eigen risico niet wordt aangesproken. Fysiotherapie zal in de meeste gevallen ook onder de aanvullende verzekering vallen. Uw therapeut kan u hier verder over informeren.

Als u de psychologische behandelingen vergoed wil krijgen door uw zorgverzekeraar dan kunt u met een verwijsbrief van uw huisarts via de website www.1NP.nl u aanmelden en aangeven dat u therapie wilt volgen bij Sascha Rasquin. Mocht u het fijner vinden om eerst contact met mij op te nemen dan kan dat via 06-11461878. Als u ervoor kiest om de psychologische behandelingen niet via verzerkerde zorg te laten lopen, dan kost een afspraak van 50 minuten 100 euro. Voor specifieker informatie: www.hierbenik.care.

Zorgverzekering

U ontvangt na de behandeling direct een factuur, die u naar uw verzekeraar kunt sturen voor vergoeding. Uw verzekeraar zal afhankelijk van uw polis de consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Het is raadzaam om uw polisvoorwaarden te checken. Neem bij twijfel contact op met uw verzekeraar voor meer informatie.